közösségünk

Mi ez a förtelmes gyalázat? (Homolimpia Budapesten)

2012.06.29. 10:26 | E.M.E. | Szólj hozzá!

Címkék: gyalázat buzilimpia alpáriság

Mivé válik ez a város? Mivé válik ez az ország? Rossz látni. Na de  gondolkodjunk kicsit, miért is csinálhatnak ilyet ezek a buznyákok. Azt mondják, hogy a felvonulás az tulajdonképpen csak egy figyelemfelkeltés, hogy elfogadják őket és megszűnjön a velük kapcsolatos ellenszenv. Egyértelmű, hogy hazudnak, hiszen más országokban több száz-ezren, millióan mennek ki a buzi-parádékra csápolni a homároknak. Tehát elfogadják őket. Persze az más kérdés, hogy ezekben az országokban is magasra rúg azoknak a száma akik tiltakoznak, csak erről már a média nem számol be. Ezen (tiltakozó) emberek nagy része nem a melegek ellen kiabál a követ, vagy emeli magasba a tábláját, hanem a vonaglás ellen szólal fel, mely nem több pusztító alpáriságnál, és förtelmes gyalázatnál. De van amivel még ezen is túl tudnak lőni. Éppen "meleg-olimpiát" szerveznek fővárosunkba. ELőször elgondolkodtam, hogy miről szólhat ez a meleg olimpia. Gondolom olyan "sportágak" lehetnek amik a rendes olipmpián nem. Mi lehet ez? Pl.: Melyik ország csapata tudja a leghosszabb vonatozó sort megalkotni? Egymásban tartva a "lényeget"... Vagy mi? Azért is fontos ez a kérdés, mert a rendes hivatalos olimpián is lehetnek melegek. Senki nem tiltotta ki őket onnan. Nincsenek kirekesztve. ...és itt derül ki az igazság. Ezek a hülyék, saját magukat közösítik ki a hétöznapi emberek világából, hiszen minden hétköznapi dolgon felül Ők válnak ki és csinálnak buzi-olimpiát és erkölcstelen felvonulást. A minap végeztünk egy felmérést is, melynek eredménye fényesen igazolja állításainkat. Az emberek nagy részét nem érdekli mások nemi élete, hogy meleg, vagy hideg, vagy hetero, vagy buzi, vagy leszbi. Viszon ezek emberek 70%-át nagy is zavarja a parádézás, és hogy büszkeségnek hívják ezt a menetet miközben a szégyen veszi körül az egészet. Amikor közöltük az emberekkel, hogy Meleg-olimpia indul a héten, akkor pedig még nagyobb százalékuk ítélte el a buzikat és leszbiket. Amikor azt is elmondtuk, hogy a melegek az olimpiájukat a Paralimpiához hasonlítják, akkorra már közel 90%-os ellenkezést láttunk a Melegek viselkedése és cselekedetei ellen. Jelzem joggal. Tehát az embereket ez zavarja, az emberek erre nem kíváncsiak, az embereket nem érdekli más szexuális élete, viszont az nagyon zavarja őket ha ezt sportcsarnokainkba és utcáinkra viszik. Tehát kedves buzik: Ha békét akartok vonuljatok vissza... Ha szerintetek a homárság hétköznapi dolog akkor éljetek a hétköznapokban, de ez így ...  ne csodálkozzatok ha a fél világ gyűlöl benneteket. Joggal.

Pár érdekes témába vágó cikk:

- Íme a ratyilimpia összes versenyszámának oldala - Cikkeink hatására védekező pózt vettek fel a deviánsok.

- Egy helyen a buzilimpia szervezőinek névsora, hamarosan a köcsögök szálláshelyei

Egyenjogúság vagy bűn a természet ellen?

2012.04.29. 13:12 | E.M.E. | Szólj hozzá!

Címkék: usa bűn egyenjogúság természetellenes nemiidentitás

Most volt egy rövid műsor a rádióban melyben arról volt szó, hogy az USA egyes államaiban és már Európában is kezd megszűnni a ő nőnek a férfi pedig férfinak lenni. A szülők már egy Anyuka és Apuka hanem eges és kettes számú szülő. Vajon normális dolog ez? Sok helyen az egyenjogúságra fogják, de szerintünk ez egyfajta BŰN a természettel szemben. Arról is esett szó, hogy az óvodákban az óvónők felismerték, hogy a fiúk fiús a lányok pedig lányos játékokkal játsszanak. (valószínűleg ehhez kellett nekik a diploma?) ...és szerintük ez nincs rendben, a fiúcskák kezébe is adjanak babát és a leányok is autózzanak, aztán majd ha elég idősek lesznek eldöntik Ők maguk, hogy fiuk vagy lányok akarnak lenni. Ha ezt hozza magával a Liberális gondolkodás, a feltörekvő Liberalizmus, akkor büszkén emeljük fel a hangunkat ez ellen, és bátran mondhatjuk, a Liberális gondolkodás bűn a természetes világnézet ellen! Vajon ez normális dolog? Segíti ez az emberiséget vagy valóban "bűn" a természettel szemben....  vitassuk meg ezt oldalunkon:  www.facebook.com/nemkellmelegmenet

Kovács Pisti története...

2012.04.24. 16:49 | E.M.E. | Szólj hozzá!

Leszbó tanító néni

2012.04.19. 17:57 | E.M.E. | Szólj hozzá!

Az úgy volt, kedves tiltakozó, hogy nekem volt egy normális családom. Apu, anyu, hugi, én. Nem éltünk rosszul. Olyan sehogyse, vagyis magyarul, léteztünk, semmink nem volt, de nem nyomorogtunk. Még boldogok is voltunk. Ami azért nagy dolog néha Magyarországon.

 

Ekkor telepedett nyakunkra Klárika néni, a férfiasan kinéző tanító kisasszony. Először csak kellemetlenkedett. Próbálta gusztustalanná tenni viszonyomat iskolatársnőimmel. Nem azt akarta, hogy én utáljam meg őket, hanem, hogy ők engem, hogy kergessenek meg, hogy üvöltve sírjak, amíg élek. Fiú voltam, az bűn, leszbó nem nézheti tétlenül, jöhet a leszámolás.
Jött.
 
Először úgy rendezte a konyhánkban a forró teát, hogy mikor oldalra akartam húzni forrás után a gáztűzhelyről a fazekat, az egész a lábamra ömlött. Egyetlen darabban jött le a húsról a bőr. Klárika néni fenemód élvezte. Szinte bugyogott, ahogy jött segíteni, hűteni a hülye, meleg tojásfehérjével. Semmi gond, túléltem, két hónap görbebot, aztán, mintha mi sem történt volna.
 
De utána néhány évvel nényjének kellett szólítanom, és ha nem tettem volna, aput feljelentette volna valami akármi miatt, amit csak ő ismert, és vége, utcára került volna az egész család. Családtaggá vált. Anyut akarta. Nagyon tetszett neki. Aput és engem, a két férfit mocskolt, feljelentett, lebuzizott, el akart takarítani. Végül engem elüldöztetett, aput kirúgatta a mukahelyéről, családunkat elüldöztette a faluból, éppen csak börtönbe ne juttatott bennünket.

 

Aztán egy napon Istenke megelégelte. Neki is van egy határ, ami fölött már suhintania kell. Meghalt a leszbó nemzet harcosa. Halva találták lakásában, vérrel teli vödörrel lábai között, szabályosan vérbefagyva. Pedig majdnem sikerült neki. Padlón voltunk. De Isten nem ver bottal. A leszbókat nem szereti. Agyonveri. Ezért még ma is élek. Ő viszont nem. Jaj, de sajnálom

Szerző: CTG.

Nem értik... De miért?

2012.04.18. 20:46 | E.M.E. | 7 komment

Nagy a baj. Nagy, mert csalódnunk kell. Az oldal - melyet létrehoztunk - kifejezetten a meleg FELVONULÁS ellen jött létre. Nem ellenségeskedésből, csupán azért, mert néhányunk szerint (épp 3500 kedvelőnk van) a melegfelvonulás nem egy erkölcsös dolog. Nem való a keresztényi értékekhez (de egyébként más vallás értékeihez sem), mert ez a deviáns viselkedés nem segíti elő a normális életet, csupán hátráltat.
Most  képzeljük el azt a világot amikor mindenki utcára viszi a szexualitását. Felvonulnak majd azok is akik hátulról szeretik csinálni, és felvonulnak azok is akik elölről. Milyen világ lenne ez? Nem egészséges ha az ember utcára viszi a szexualitást.
Erre a meleg közösség válasza az volt, hogy a heteroszexuálisok is utcára viszik az érzéseiket. Kézen fogva sétálnak, sőt csókolóznak a parkokban és tereken. Én ugyan nem értem mi ezzel a baj, ennek megvan a maga bája, szépsége... de azt értem, hogy a melegek nem értik, hogy a heteroszexualitások párkapcsolataviselkedése TERMÉSZETES, így épülünk fel, így szaporodunk, így normális.

Több meleg oldalon is felhívták a figyelmet, hogy a tagok jelentsék be mindenféle helyen az "Egymillióan a Melegfelvonulás Ellen" csoportot, de reméljük mindenféle eredmény nélkül. Most csak a felvonulás ellen lépünk fel. (ezek szerint a melegség ostobasággal is jár?) ...és a vicc az, hogy több meleg is csatlakozott már kezdeményezésükhöz! Szerintük az igazi meleg nem viszi utcára melegségét, feltűnésmentesen meleg, és elfogadott.  Szerintük a Deviáns viselkedésű melegek csak "divat-melegek" de nagy baj, hogy már ilyen is van. Folyt.köv....  info: nemkellmelegmenet@gmail.com

FIGYELEM!  HA VALAKI SZERETNE CIKKET ÍRNI BLOGUNKRA ÍRJA MEG CIKKÉT ÉS KÜLDJE EL KÉPEKKEL (AKÁR VIDEÓKKAL) E-MAIL CÍMÜNKRE: nemkellmelegmenet@gmail.com

· 1 trackback

Lépések

2012.04.17. 10:33 | E.M.E. | 1 komment

Címkék: célok tervek

Több dolog is eszünkbe jutott, hogy mi az amit tenni kéne. Mi az amivel tisztességgel és erővel fel lehet lépni a Magyarországi Melegfelvonulás ellen. Célunk nem a "melegség" betiltása, csupán az, hogy a melegek a felvonulásait ne a köztereken, utcákon csinálják. Ez nem tesz jót sem nekik, sem az egészséges embereknek. A Melegeket a világ (és az ország) nagy többsége - ha kényszerből is de -elfogadja. Elfogadja és bízik abban, hogy ezért cserébe majd a melegek is visszafogják magukat. Több meleg is írt nekünk, hogy Ők ugyan melegek, de ők sem vonaglanak, és ne azonosítsuk a meleg társadalmat, a felvonuláson vonagló pár száz idiótával (Köztük volt ugye Gyurcsány is nemrég :)) akik parádéznak a buziságukkal.

Mit is lehet tenni?
- Próbálunk tiltakozni itt, az interneten. Próbálunk tiltakozni így a médiák segítségével is (sajnos kevés az a média -hatalma- akik mellénk állnak és segítik munkánkat).

- Szervezés alatt van egy Hetero Menet, amolyan családi nap, melyben boldog családok, párok, idősek és fiatalok mennénk utcára az egészséges párkapcsolatok fontosságát hirdetve, a család szentségét hirdetve kézen fogva gyermekeinkkel a nyakunkban :)

- ...és szervezés alatt van egy népszavazási kérdőív is, melyben szeretnénk megmutatni, hogy sokan vagyunk ebben az országban, akiknek nincs bajuk a melegekkel, csupán a felvonulással és annak negatív üzenetével.  

Részletek nemsokára!

Ja, és még egy örömteli információ. A tegnapi napon elértük a Háromezres létszámot ami nagy öröm számunkra és reméljük hogy képesek leszünk ezt megduplázni is! Csatlakozzunk minél többen és hirdessük, osszuk, hogy megmutassuk sokan vagyunk és elegen!

· 2 trackback

Egymillióan a Melegfelvonulás ellen

2012.04.16. 16:09 | E.M.E. | Szólj hozzá!

Címkék: kapcsolat üdvözlet

Kedves Olvasóink!

Létrehoztuk blogunkat, ahol folyamatos tájékoztatást adunk facebook oldalunk mellett az aktualitásokról, véleményekről, érdekességekről. Blogunkon több szerző boncolgatja majd a homoszexualitás ártalmasságát, de főleg azon devianciáját, mely a felvonaglási és lányszeres magamutogatásért felel... 

Elérhetőségeiink:

- Facebook oldalunk (EME) 
  www.facebook.com/nemkellmelegmenet

- Facebook csoportunk (Hetero Menet)
 
www.facebook.com/groups/heteromenet

- Logo letöltése:  ide kattintva!