közösségünk

logónk letöltése

Nem értik... De miért?

2012.04.18. 20:46 | E.M.E. | 7 komment

Nagy a baj. Nagy, mert csalódnunk kell. Az oldal - melyet létrehoztunk - kifejezetten a meleg FELVONULÁS ellen jött létre. Nem ellenségeskedésből, csupán azért, mert néhányunk szerint (épp 3500 kedvelőnk van) a melegfelvonulás nem egy erkölcsös dolog. Nem való a keresztényi értékekhez (de egyébként más vallás értékeihez sem), mert ez a deviáns viselkedés nem segíti elő a normális életet, csupán hátráltat.
Most  képzeljük el azt a világot amikor mindenki utcára viszi a szexualitását. Felvonulnak majd azok is akik hátulról szeretik csinálni, és felvonulnak azok is akik elölről. Milyen világ lenne ez? Nem egészséges ha az ember utcára viszi a szexualitást.
Erre a meleg közösség válasza az volt, hogy a heteroszexuálisok is utcára viszik az érzéseiket. Kézen fogva sétálnak, sőt csókolóznak a parkokban és tereken. Én ugyan nem értem mi ezzel a baj, ennek megvan a maga bája, szépsége... de azt értem, hogy a melegek nem értik, hogy a heteroszexualitások párkapcsolataviselkedése TERMÉSZETES, így épülünk fel, így szaporodunk, így normális.

Több meleg oldalon is felhívták a figyelmet, hogy a tagok jelentsék be mindenféle helyen az "Egymillióan a Melegfelvonulás Ellen" csoportot, de reméljük mindenféle eredmény nélkül. Most csak a felvonulás ellen lépünk fel. (ezek szerint a melegség ostobasággal is jár?) ...és a vicc az, hogy több meleg is csatlakozott már kezdeményezésükhöz! Szerintük az igazi meleg nem viszi utcára melegségét, feltűnésmentesen meleg, és elfogadott.  Szerintük a Deviáns viselkedésű melegek csak "divat-melegek" de nagy baj, hogy már ilyen is van. Folyt.köv....  info: nemkellmelegmenet@gmail.com

FIGYELEM!  HA VALAKI SZERETNE CIKKET ÍRNI BLOGUNKRA ÍRJA MEG CIKKÉT ÉS KÜLDJE EL KÉPEKKEL (AKÁR VIDEÓKKAL) E-MAIL CÍMÜNKRE: nemkellmelegmenet@gmail.com

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://nemkellmelegmenet.blog.hu/api/trackback/id/tr884459726

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Támadnak a keresztények 2012.04.20. 12:15:54

Kedves Naplóm!Magyarországon már egy ideje a keresztények uralkodnak. Kb azóta, hogy a Vezér átvette a hatalmat. Múlt héten nem tudtam bejegyzést írni, mert üldöztek! Végig kergettek a fél városon, mert nem vagyok hajlandó megkeresztelkedni.Orbán köztu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bloodscalp 2012.04.19. 16:25:00

a majd 4000 emberből vajon hány mélymagyar meleg?:)

2012.04.19. 18:33:31

@Bloodscalp: Hogyan jön ide a 'mélymagyarság', te szerencsétlen? :DDD

FAQlyás Menyét 2012.06.26. 00:08:21

Az a baj, hogy ti is átvettétek az ő szóhasználatukat és melegnek nevezitek a homoszexuálisokat. No nem mintha nem lennének melegek, de nem engedhetjük nekik, hogy kisajátítsák e szép szavunkat. Mert melegek ugyanúgy a biszexuálusok és a heteroszexuálisok is. Ha valaki nagyon elszánt és rá is ér, akkor megszervezhetné az igazi melegfelvonulást, ahol lehetőleg jó melegben, mondjuk július végén vonulnak fel a melegek - melegek, vagyis bármely élő ember, függetlenül nemi vonzódásától. Ugyanis mindannyian melegek vagyunk - nem csak a buzik azok!

2012.12.08. 13:42:14

@FAQlyás Menyét: a magyar nyelvben vannak azonos alakú és többjelentésű szavak! Na itt is erről van szó!

FAQlyás Menyét 2012.12.11. 11:42:31

@ariskerase: Hogyne lennének a magyar nyelvben "azonos alakú és többjelentésű szavak"? Csakhogy ez nem tartozik azok közé. Csak szeretnék. Úgy '90 óta, azelőtt pár évtizede kezdték így érteni, de addig még csak egyes szűkebb körökben. Vagyis az többértelmű, amit a nyelv annak fogad el. A nyelvet pedig mi, a használói alakítjuk. Vagyis, ha nem dőlünk be e tervnek, akkor nem is lesz legitim szó kifejezetten rájuk alkalmazni a meleget. Én is meleg vagyok, pedig nem vagyok buzi. Te is meleg vagy, akár heteroszexuális vagy, akár nem.
süti beállítások módosítása