közösségünk

logónk letöltése

Lépések

2012.04.17. 10:33 | E.M.E. | 1 komment

Címkék: célok tervek

Több dolog is eszünkbe jutott, hogy mi az amit tenni kéne. Mi az amivel tisztességgel és erővel fel lehet lépni a Magyarországi Melegfelvonulás ellen. Célunk nem a "melegség" betiltása, csupán az, hogy a melegek a felvonulásait ne a köztereken, utcákon csinálják. Ez nem tesz jót sem nekik, sem az egészséges embereknek. A Melegeket a világ (és az ország) nagy többsége - ha kényszerből is de -elfogadja. Elfogadja és bízik abban, hogy ezért cserébe majd a melegek is visszafogják magukat. Több meleg is írt nekünk, hogy Ők ugyan melegek, de ők sem vonaglanak, és ne azonosítsuk a meleg társadalmat, a felvonuláson vonagló pár száz idiótával (Köztük volt ugye Gyurcsány is nemrég :)) akik parádéznak a buziságukkal.

Mit is lehet tenni?
- Próbálunk tiltakozni itt, az interneten. Próbálunk tiltakozni így a médiák segítségével is (sajnos kevés az a média -hatalma- akik mellénk állnak és segítik munkánkat).

- Szervezés alatt van egy Hetero Menet, amolyan családi nap, melyben boldog családok, párok, idősek és fiatalok mennénk utcára az egészséges párkapcsolatok fontosságát hirdetve, a család szentségét hirdetve kézen fogva gyermekeinkkel a nyakunkban :)

- ...és szervezés alatt van egy népszavazási kérdőív is, melyben szeretnénk megmutatni, hogy sokan vagyunk ebben az országban, akiknek nincs bajuk a melegekkel, csupán a felvonulással és annak negatív üzenetével.  

Részletek nemsokára!

Ja, és még egy örömteli információ. A tegnapi napon elértük a Háromezres létszámot ami nagy öröm számunkra és reméljük hogy képesek leszünk ezt megduplázni is! Csatlakozzunk minél többen és hirdessük, osszuk, hogy megmutassuk sokan vagyunk és elegen!

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://nemkellmelegmenet.blog.hu/api/trackback/id/tr134456379

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Támadnak a keresztények 2012.04.20. 12:15:55

Kedves Naplóm!Magyarországon már egy ideje a keresztények uralkodnak. Kb azóta, hogy a Vezér átvette a hatalmat. Múlt héten nem tudtam bejegyzést írni, mert üldöztek! Végig kergettek a fél városon, mert nem vagyok hajlandó megkeresztelkedni.Orbán köztu...

Trackback: A „szexuális devianciákról” egyeztetne a Jobbik 2012.04.17. 15:51:01

A Jobbik ötpárti egyeztetésen szeretné kibeszélni a „szexuális devianciák” kérdéskörét, egyben szeretné tisztázni saját szándékait is, mert a párt szerint a sajtó félreértelmezte múlt heti javaslatukat. A Jobbik egy önkormányzati rendelettel betiltaná a m…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bloodscalp 2012.04.19. 16:38:24

a lényeg hogy nem vagytok kirekesztőek:)
süti beállítások módosítása